Pentru Firme

Ai o problema mare cu retentia personalului.

Si te costa foarte mult.

Costul pentru a inlocui un angajat este aproape de trei ori salariul acestuia, incluzand procesul de recrutare, productivitatea si oportunitatile pierdute.
Potrivit lui Leigh Branham, Strategic Planning Consultant, 88% dintre angajati parasesc locul de munca pentru alte motive decat salariul. Branham afirma ca unul din motivele principale pentru care angajatii parasesc o companie este din cauza ca se simt stresati de la prea multa munca si nu au un echilibru între viata personala si cea profesionala.
Iar studiul Dynamic Human Resources din 2016 arata ca acele companii care au introdus un program de well-being pentru angajati si-au crescut retentia cu 50%, productivitatea personalului cu 22,6% si cifra de afaceri cu 17,7%.
Angajat stresat

Tanar si Sanatos poate ajuta sa cresti retentia si productivitatea.

Am petrecut ultimii 8 ani lucrand cu peste 2000 de persoane care au participat la seminariile noastre de well-being pentru a perfectiona seminariile noastre unice. Aceste seminarii sunt create pe baza nevoilor cu care se confrunta angajatii romani in ziua de astazi si produc schimbari consistente in obiceiurile, starea lor de sanatate si productivitatea lor.
 • Informatiile oferite sunt bazate pe studii SI practica
 • Sunt conduse de un coach pentru sanatate certificat in Timeline Therapy si NLP
 • Acopera temele de interes cerute de angajatii romani
Sala de seminar plina cu angajati

Temele seminariilor sunt create special pentru fiecare angajator

Noi nu credem intr-o solutie universala. Fiecare grup de angajati are nevoile sale in functie de tipul de munca (de birou, in picioare, munca fizica etc) si conditiile de munca specifice (munca in ture, in aer liber, mediu toxic etc). Un doctor nu ar prescrie acelasi tratament pentru o persoana care are dureri de spate ca si pentru o persoana care are dureri de cap. Asa ca de ce sa accepti mai putin intr-un program de schimbare a obiceiurilor? Nu ar trebui sa accepti – si datorita lui Tanar si Sanatos, nici nu ai motive sa o faci.
 • Alimentatie energetica
 • Gestionarea stresului
 • Imunitate de fier
 • Invinge durerile de spate
 • Echilibrul dintre viata profesionala si cea privata
 • Schimba-ti obiceiurile nesanatoase
 • Sanatate prin detoxifiere
 • Ingrijire personala sanatoasa
 • Combinatii alimentare sanatoase
 • si multe altele.
Optiuni pentru retentia angajatilor

Alatura-te multor angajatori si institutii care au si-au crescut retentia si productivitatea cu solutia

Tanar si Sanatos.

Honeywell Lugoj, Intel Timisoara si Galati, Hella Timisoara si Arad, IPSOS Bucuresti si Brasov, Hotelurile Accor, Hotelurile Ibis, Visma Software , Hotel Pullman, Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis

Afla mai multe despre Tanar si Sanatos astazi.

Micsoreaza-ti costurile cu retentia si creste-ti cifra de afaceri maine.

Daca ne contactezi astazi iti vom trimite brosura noastra informativa. Afla de ce motivatia salariala este cel mai ineficient mod in care poti creste retentia si cifra de afaceri si de ce investitia in dezvoltarea personala a angajatilor este cheia care te va ajuta sa reduci costurile cu fluctuatia de personal.
Contacteaza-ne pentru a-ti creste retentia angajatilor

E-mail: anca@tanarsisanatos.ro

M: 0723-288.335