Ambasador la Food Bloggers Conference – editia de vara 2016

Ambasador la Food Bloggers Conference – editia de vara 2016

Food Bloggers Ambasador

Cu bucurie te anuntam ca Tanar si Sanatos este ambasador al conferintei Food Bloggers editia de vara 2016. Daca si tu esti pasionat de gastronomie, sau crezi, ca si noi, ca mancarea nu trebuie sa fie numai sanatoasa ci si gustoasa si aspectuoasa, atunci acest eveniment este pentru tine 🙂

 

Food Bloggers Conference este evenimentul care ii aduce laolalta pe cei pasionati de blogging si de gastronomie deopotriva, influenceri din domeniu, precum si reprezentanti ai unor branduri renumite. Food Bloggers Conference editia de vara 2016 va avea loc pe 24 iunie 2016, la JW Marriott Grand Hotel, in Bucuresti.

4 SESIUNI DE CONFERINTE

Editia de vara 2016 se va desfasura pe parcursul unei zile intregi, fiind structurata sub forma a 4 sesiuni: Working with Brands – participantii vor invata cum sa isi construiasca o strategie de comunicare impreuna cu un brand; Chefs Talks – bucatari cunoscuti vor impartasi din retetele lor de succes; Food Blogging Trends – o sesiune ce urmareste cele mai noi tendinte in gastronomie; Starting a Business – o discutie interesanta despre cum se pot pune bazele unui business pornind de la un blog de food.

1 SEMINAR SPECIAL

In paralel cu prima conferinta, va avea loc un seminar special tinut de Nicolae Lica, Executive Chef, JW Marriott. Participantii vor avea ocazia de a afla care sunt secretele din spatele bucatariei unui hotel de 5 stele. Acest seminar este dedicat exclusiv bloggerilor culinari, iar locurile sunt limitate.

DINTRE VORBITORI

La sesiunea de vara a Food Bloggers Conference vor vorbi specialisti din food blogging,
chefi si antreprenori, precum si influenceri din comunicare. Printre speakerii acestei editii se numara: Joseph Hadad (Owner, Joseph Restaurant), Gabriel Toader (Chef, Cocosu Rosu), Geanina Staicu-Avram (Video Blogger, JamilaCuisine.ro), Cristina Mazilu (Owner, Mazilique Studio), Ana Consulea (Owner, Zexe Braserie), Sorin Axinte (Owner, Vacanta in Toscana), Oana Bulexa (Managing Partner. MSLGroup The Practice). Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe site-ul www.foodbloggers.ro.

Inscrierile la eveniment sunt deschise pana pe 20 iunie asa ca grabeste-te. Te poti inscrie direct pe site-ul  www.foodbloggers.ro urmand ca organizatorii sa iti trimita o confirmare a participarii.

Ne vedem acolo 🙂

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.