HEALTHY PLANET EXPO

Healthy Planet Expo este targul nostru cu produse 100% naturale si pentru sanatate care aduce in acelasi timp in fata publicului timisorean pe cei mai buni terapeuti in terapii holistice/integrative precum si instructori ale diverselor discipline sportive. 

DSC_0286

Targul, aflat la a 3-a editie in Timisoara, este evenimentul complet pentru un stil de viata sanatos si armonios. Este locul si spatiul unde se intalnesc toti cei ce isi doresc sa isi duca viata si sanatatea la un nou nivel.

Healthy Planet Expo va avea loc pe 21 mai 2017 de la 10.00 la 20.00 la “La Capite”, vis-a-vis de Universitatea de Vest din Timisoara, in aer liber si pe o suprafata de peste 1000 metri patrati. Intrarea este libera pentru toti participantii interesati.

Gasesti mai multe poze de la editia a 2-a a targului aici.

1

Healthy Planet Expo aduce din nou împreună furnizorii produselor sănătoase si pentru sanatate și consumatorii lor într-o întreagă zi dedicată special degustării și informării prin seminarii, prezentari și ateliere gratuite cu specific.

3

De asemenea la Healthy Planet Expo vor fi prezenti nutritionisti, instructori de yoga si fitness, terapeuți din domeniul terapiilor integrative si specialisti in dezvoltare personala si spirituala. Acestia vor face demonstrații si vor sustine seminarii gratuite.

DSC_0038

Healthy Planet Expo este structurat in 5 arii de actiune:

1.BIO: sute de produse naturale si bio (produse alimentare, cosmetice, de ingrijire personala etc)

2.FRESH: produse proaspete oferite de producatori locali (uleiuri, fructe si legume, branzeturi, smoothie-uri, dulciuri sanatoase etc)

3.NATURAL: cosmetice naturale, terapeutice, haine pentru adulti si copii din fibre naturale, alte produse din materiale natural, inclusiv jucarii pentru copii, bijuterii cu efect therapeutic, remedii naturiste etc.

4. ECO: obiecte decorative si/sau cu scop terapeutic pentru o stare de bine, aparate pentru viata sanatoasa, haine din fibre naturale, produse naturale si jucarii pentru copii, carti etc.

5.CONSILIERE: aici intalnesti nutritionisti, terapeuti, experti in medicina complementara, instructori de yoga si fitnes, si multi oameni cu experiente impresionante de viata sau profesionale, care vor tine seminarii, demonstratii si ateliere GRATUITE.

DSC_0024

Evenimentul include FOOD COURT cu mancare vegetariana si vegana si smoothie-uri.

Velo cafe

Gasesti mai multe poze de la editia a 2-a a targului aici.

Categorii de produse pe care le gasiti la targ:

– alimente si preparate vegane si raw-vegane: dulciuri, mancaruri, sucuri

– alimente si produse bio

– cosmetice si produse de ingrijire personala bio

– produse bio de curatenie a casei si detergenti naturali

– haine din tesaturi naturale

– jucarii ecologice si produse naturale pentru copii

– bijuterii din cristale naturale, pietre semi-pretioase (cristaloterapie)

– carti si materiale informationale despre sanatate, spiritualitate, parenting

– aparaturi speciale – ustensile necesare pentru un gatit sanatos

– creatii handmade din produse reciclate

– flori si plante

Ne gasesti si pe Facebook aici.

Acest eveniment este sustinut de Tanar si Sanatos, Asociatia Noi Re-Creăm si Nadina Luciana – Event Consultant.