Salata greceasca (reteta vegana)

Salata greceasca (reteta vegana)

Salata greceasca TSS

Timp de pregatire: 15  minute

Grad de dificultate: mic

Mi s-a facut dor de vacanta in Grecia asa ca astazi am pregatit o salata greceasca, sa-mi aline dorul… Si pentru o varianta mai sanatoasa, fara lactate, am inlocuit feta cu cu tofu 🙂

Ingrediente:

  • 3 rosii
  • 2 castraveti
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 100 grame masline negre
  • 100 grame tofu bio si fermentat natural taiat cuburi
  • 5 linguri ulei de masline presat la rece
  • Oregano
  • Sare de Himalaya, dupa gust

Mod de preparare:

  1. Am spalat bine rosiile, ardeiul si castravetii
  2. Am curatat castravetii de coaja, i-am taiat rondele si i-am pus intr-un bol de salata
  3. Am curatat ceapa de coaja si cotor, am spalat-o bine, am taiat-o fideluta si am pus-o peste castraveti
  4. Am scos cotorul din ardei, am taiat ardeiul julienne si l-am pus si pe el in bol
  5. Am adaugat in bol si rosiile taiate bucati
  6. Am asezonat legumele cu sare dupa gust, am adaugat maslinele si cuburile de tofu
  7. Am ornat cu oregano si am turnat deasupra uleiul de masline

Salata e gata si te asteapta sa o savurezi! 🙂

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta  da-i share sa beneficieze de ea si prietenii tai. Mai multe retete delicioase si sanatoase gasesti in Cartea de retete de post si hrana vie Tanar si Sanatos pe care o poti comanda AICI.

Save

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.