Castiga un bilet la conferinta Doctorului Oz

Castiga un bilet la conferinta Doctorului Oz si afla raspunsul la intrebarile tale despre sanatate

Dr Oz banner

Pentru ca ne pasa de sanatatea ta si vrem sa ramai mereu Tanar si Sanatos iti oferim sansa de a castiga un bilet la conferinta renumitului Doctor Oz.

Dr. Oz vine pentru prima data in Romania la Bucuresti pe 25 mai. In cadrul conferintei „Take your life to the next level” (Du-ti viata la un nou nivel) pe care o va sustine la Sala Palatului,  Doctor OZ  va incanta audienta cu informatii medicale exprimate pe intelesul tuturor, aducand informatii valoroase despre cercetarile si studiile medicale recente. Nu pierde ocazia sa-l intalnesti si sa inveti de la el cum sa ai grija de sanatatea ta.

Pe langa Dr. Oz vei avea ocazia sa ii vezi si sa inveti de la Dr. Victor Clatici , Conf. Dr. Lygia Alexandrescu, Andy Sezekely si Andreea Raicu. Vezi programul conferintei AICI.

Pentru a castiga un bilet urmeaza acesti pasi acum:

 1. Scrie-ne mai jos la ce intrebare despre sanatate doresti raspuns
 2. Da share pe facebook acestui articol

Astfel intri in tragerea la sorti pentru biletul pe care il oferim cadou. Tragerea la sorti va avea loc luni 23 mai la ora 21.30 si va fi efectuata prin random(.)org. Mult succes!

12 thoughts on “Castiga un bilet la conferinta Doctorului Oz

 1. Intrebarea mea este: Odata ce suferi de hipotiroidism, poti intr-adevar sa iti modifici nivelul de TSH numai prin schimbarea dietei si cu suplimente de vitamine, fara a apela si la hormoni artificiali?

 2. Doar un singur fruct combinat intr-o salata de legume si cereale dă stomacului satisfacție sau nu ( părerea lui personală, nu studii si alte opinii) mulțumesc.

 3. In conditiile utilizarii pe scara larga a pesticidelor, a integrarii in viata de zi cu zi a compusilor din petrol si a organismelor modificate genetic, se poate discuta de avantaje ale unei diete vegetariene?

 4. Intrebarea mea este:Ce putem face pentru a combate,fara ajutorul medicamentelor,starile de nervozitate,de anxietate, stresul care ne afecteaza zi de zi?

  1. Felicitari Loredana Mihai! Ati castigat o invitatie GOLD la conferinta Doctorului Oz. Va rog sa confirmati cat de curand posibil ca puteti ajunge miercuri la conferinta si sa ne trimiteti datele dvs de contact (e-mail si telefon) la 0723-288.335.

 5. Felicitari Palinkas Mirela pentru castigarea concursului Tanar si Sanatos pentru o invitatie Gold la conferinta Dr. Oz. De-abia asteptam sa te cunoastem miercuri 🙂

  Asteptam mesaj si de la cea de-a doua castigatoare pana cel tarziu azi la 12.00. Daca nu primim datele pana atunci vom mai face o extragere.

 6. Felicitari Loredana Mihai! Ati castigat o invitatie GOLD la conferinta Doctorului Oz. Va rog sa confirmati cat de curand posibil ca puteti ajunge miercuri la conferinta si sa ne trimiteti datele dvs de contact (e-mail si telefon) la 0723-288.335.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.